Pijn,
niet denken,
verstand op nul!
Ik staar voor me uit,
net of ik mezelf van gevoelens en gedachten afsluit!
Zo kom ik de tijd door,
niets waar ik me aan stoor!
Herinneringen,
angstig,
verstand op nul!
Wil die beelden niet,
ze doen me alleen verdriet!
Beeld me mooie kleuren in,
ik probeer, maar het heeft geen zin!
Gemis,
tranen komen op,
verstand op nul!
Mijn ogen worden nat en rood,
ik slik mijn tranen in, vanbinnen ben ik dood!
Ik word moe van dit gevoel,
wat heeft dit verdriet als doel?!
Voor mij is het leven echt een gevecht,
maar ik doe het slecht,
het leven gaat mij overwinnen,
ookal probeer ik door het verzetten van mijn zinnen!
Mijn overlevingsstrategie is
niet voelen,
wil niet meer woelen,
niet denken,
geen aandacht aan de pijn, het verdriet en de angst schenken,
mezelf afsluiten en afzonderen,
ik geloof niet meer in wonderen!
Mijn overlevingsstrategie is
VERSTAND OP NUL!