ik kan niet
ik kan je niet laten gaan
nog niet
nooit niet
ik wil je
nog eenmaal
in mijn armen houden
je rode tong de mijne voelen strelen
maar het moet
je moet nu gaan
anders
papa boos
mama boos
en meisje stout
dom
dom
dom
ik zal je missen
maar het moet