Zit even heel alleen
Heb even niemand om me heen
Wat heb ik de wereld nog te schenken
Alles is al gezegd
En ruzie's worden soms bijgelegd
Maar waarom heeft een mens zo veel haat
Of dat de mensheid zo baat
En toch blijf ik hopen
Dat het beter in de wereld zal gaan lopen
Apartheid, onrecht en alle haat
Alles weg, als dat eens gaat
Als we met z'n allen er aan zullen werken
Moet toch ooit iemand het gaan merken...
~~~