blind...
je ziet het niet,
hoe vaak je ook kijkt,
je maakt steeds dezelfde fout,
maar toch weet je niet de welke.
Je probeert te kijken,
maar je vind het niet,
steeds die zelfde fout,
probeer nog eens,
maar dan harder.
je hebt het opgegeven,
je blijft de fout maken,
je bent me aan het verliezen,
doe er iets aan,
nu heb je nog de kans.
Geef het niet op,
daar ben jij te dierbaar voor.
Ik probeer je de weg te tonen,
ik zal je jou fouten laten zien.