Je vertrek is nabij,
Voor de laatste maal
hou ik je dicht bij mij.
Maar onthou heel goed:
Ik sta achter je
in al wat je doet
want jij blijft altijd mijn zoet.
Dus ga nu maar gerust
ik wacht heel trouw,
tot op de dag dat je terugkomt,
heel gauw.
Beloof jij me éen enkel iets?
Blijf ik nog steeds je lief?
Zal je me zien in je dromen,
zelfs al ben ik er niet?
Als dit zo zou zijn,
dan maak je me als een kind zo blij,
en zing ik de hele avond een partij
van liedjes uit mei.
Nu komt het moeilijke deel,
want afscheid nemen vraagt zo veel
van mensen die niet kunnen
zonder elkaars lief en leed.
Mijn keel knijpt zich toe,
‘k voel me ineens moe,
en ‘k weet niet hoe
‘k dit fatsoenlijk kan doen.
Dus 'k zeg nu met verdriet,
ga nu maar, m'n lief