Lieve schat,
Vandaag gehoord dit verschrikkelijke nieuws,
Constant maar afvragen waarom moet hij het nou zijn?
Geen raad meer weten met je gedrag en je gevoel,
Gevangen zitten in een cirkel met verdriet en pijn.
Wachten tot je vader geopereerd kan worden,
Afvragen hoe je nu verder moet gaan,
Je machteloos voelen tegenover iedereen,
Maar weet dat je er nooit alleen voor zal staan.
Ik houd ontzettend veel van je,
Ook in tijden van verdriet en pijn,
Weet dat ik er voor je ben
En dat ik er altijd voor je zal zijn.