Mama
Jij stond altijd voor ons klaar,
Ook toen je er alleen voor stond.
Danken daarvoor doen we je eigenlijk niet.
Al hoop ik wel dat je onze liefde voor jou ziet.
Het is moeilijk om te zeggen.
Of uit te leggen.
Maar een moeder als jou,
Vergeet je niet gauw.
Liefs Arjan