Zoveel magie , zoveel smacht
in die mooie zaterdagnacht.
Een nacht waarin we mekaar de liefde verklaren ,
ik wil het nooit meer met een ander ervaren.
Jij bent alles wat ik wil ,
ik ben verslaafd aan jou..mijn pil.
Alleen jij kan mij alles geven ,
je zoenen laten me beven.
Als ik je zie kan ik huilen van geluk ,
en denk ik : dit kan nooit meer stuk.
Jij kan mijn pijn en verdriet helen ,
ik wil mijn leven met jou delen.
Je bent passioneel, teder, lief, MIJN beer,
JA voor 100% hoef geen ander , NOOIT meer!!!