Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Onwerkelijk
Je hebt me verlaten
Je bent weggegaan
En nu laat je mij
Hier heel alleen in mijn eentje staan
Je bent weggegaan
Met een moeilijk afscheid
Een kus vaarwel
en een gevoel van onwerkelijkheid
Heb nog niet het gevoel dat je echt weg bent
Maar dat komt wel
want ik ga je zo missen
heel snel
Ik heb het gevoel dat de telefoon zo gaat
en dat je mij belt
Dat ik je stem hoor
en vanbinnen weer smelt
Maar dat gebeurd niet
Het is niet te verdragen
zeven weken lang spreek en zie ik je niet
Ik tel af alle dagen
Ik ga je zo erg missen
Ik ben niet compleet zonder jou
er mist nu iets in mijn leven
schat ik hou zo veel van jou
Reacties op dit gedicht
BS070504 vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
BS070504
Gecontroleerd door:
michris
Gepubliceerd op:
16 juli 2005
Thema's:
[Verdriet]
[Relatie]
[Scheiding]