onder het schijnsel van het licht
waar de wolken de ruiten raken en deze èèn worden
waar geslotenheid, openheid wordt
waar liefde woont en geborgenheid leeft
waar de vlinders zich dag aan dag weer laten zien
waar de zachte klanken van het leven zich openbaren
waar engelen over mij waken, dag aan dag
Dat is mijn domein
waar ik God ontmoeten kan
in rust, in geborgenheid, in veiligheid
en met liefde
Onze ontmoetingsplaats...