ik heb de laatste tijd veel nagedacht,
over wat jij precies bedoeld,
maar kan het niet door laten dringen,
mijn angst voeld de leegte,
dat me steeds bedriegt,
ik kan het niet geven,
dat wat jij wil dat ik doe,
mijn verdriet en angsten,
durf ik niet te bekennen,
bang dat je gek of verdrietig van me word,
dingen die jij wil dat ik doe,
kan ik je niet geven,
dat is iets wat me pijn doet,
dingen die je van me verwacht,
kan ik niet volbrengen,
je niet schenken,
alles zou ik je willen geven,
maar wat je wil kan je neit krijgen,
een ding is zeker,
ik zal je nooit verliezen,
schat ik hou van jou.