Langzaam gaan je ogen open
zie je waar het werkelijk om gaat....
langzaam begin je te begrijpen,
dat je er voortaan alleen voor staat.
Samen heel wat meegemaakt,
een nieuwe start genomen....
samen aan een toekomst gewerkt,
en gedwaald in al je dromen.
Maar toch heb je de beslissing gemaakt,
stiekem laat je nog een traan....
je angst heeft ervoor gezorgd,
dat je niet meer verder kon gaan.
Een nieuw leven ga je tegemoet,
en het doet nog zoveel zeer....
maar je gebruiken in een relatie,
dat gebeurd vanaf vandaag niet meer.