Waarom zijn mensen zo gemeen
En kijken ze niet om zich heen
Alleen maar aan zichzelf willen denken
En een ander niks willen schenken
De hele wereld draait om hun eigen
Om zelf alles te kunnen krijgen
Dat een ander niks heeft maakt hen niet uit
Zelfs niet, als ze daarmee voor anderen de deuren sluit
Ze willen anderen alleen maar afkraken
Om zelf in de belangstelling te raken
Maar uiteindelijk komen ze toch wel flink te pas
als ze ontdekken hoe duur die vriendschap eigenlijk wel niet was