Ik heb er nooit om gevraagt,
ik zei niks,
ik hield zelfs mijn woord
alleen omdat jij
alles in mij hebt vermoord
geen gedachte meer van mij
alles in beslag genomen
hoe ik verder moet
weet ik alleen in mijn dromen
als een kogel,
door het hoofd geschoten
zo heb jij
van het misbruik genoten
ondertussen opgegroeit
maar het verdriet
wat voor eeuwig zal blijven
dat vergaat niet
Tranen van die eeuwige pijn
ze spoken door mijn hoofd
die eindeloze gedachten
van alles wat je van mij hebt gerooft
ik heb je nooit gevraagt
om misbruik van mij te maken
ik heb je altijd gesmeekt
om het misbruik te staken
maar koppig
en genietend van jouw eigen macht
heb jij heel mijn leven
in een groot complex gebracht
en hoe hard ik ook probeer
om mijn verleden uit te wissen
die dingen die ik nooit heb gehad
zal ik voor altijd blijven missen