kwam opeens een groep vrouwen tegen
keek verwonderd en loerend om
het was alsof ze in alcohol hadden gelegen
het was vertier alom
ze kwamen met een practische vraag af
wist toen nog niet wat er mij overkwam
met de bloos op de wangen stond ik paf
was omringd door een of andere stam
weet jij hoe je een condoom gebruikt
duwde daar een banaan onder mijn neus
was toen het schaterlachen ingeduikt
maar het practisch antwoord wist ik wel heus