Zelfs al was ik zonder adem,
zonder leven, zonder jou.
Alleen, door iedereen verlaten.
Zelfs dan nog, denk ik dat ik van je houd.
Zelfs al was ik zonder zonde,
gelukkig, zonder jou.
Tevreden, omringd door liefde.
Zelfs dan nog, denk ik dat ik van je houd.
Zelfs al was ik zonder handen,
zonder lichaam, zonder geest.
Onthoud dan, mijn liefste,
van jou houd ik het aller-aller meest!