Mijn raam
Ik gooi hem open
Voel een zacht briesje wind langs mijn gezicht
Ik klim in de vensterbank en ga zitten
Met mijn benen bungelend naar buiten,
staar ik
naar het maanlicht
Verliefd, boos, verdrietig
Het maakt niet uit
Mijn raam is er altijd
Een ruzie, de dood of iets anders
Ik kan er altijd gaan zitten
Want in mijn raam,
raak ik al mijn zorgen kwijt.
** ut klinkt misschien gek maar als ik ergens mee zit ga ik in me raam zitten. Ik kijk dan naar buiten naar de ondergaande zon of de maan en sterren enz. Dan dnek ik na over me problemen. Of ik denk juist helemaal niet na. Dan is het een moment om juist eventjes alles te vergeten**