nog steeds pijn
Elke dag zie ik je naar me kijken,
van af het kastje zie en hoor je alles,
zelfs als ik zit te zeiken.
vanuit je fotolijstje lach je naar mij,
dan zie ik je ''echte'' glimlach,
en word ik superblij.
Tegelijker tijd voel ik een groot gemis,
zonder jou, een leegte
is wat er nog over is.
Steeds maar denken dat je terug komt,
dan de realiteit voelen,
me hart die dan een paar slagen meer pompt.
Het doet elke dag pijn,
niets wat echt van jou was,
niets waar ik bij jou zijn.
Een kille muur waar jij in zou staan,
wie zegt dat jij dat bent,
ik moet er maar vanuit gaan.
Zou je trots op me zijn,
zie je wie ik nu ben,
voel je mijn pijn.
Ze zeggen dat ik op je lijk,
daar ben ik trots op,
als ik daaraan denk voel ik me rijk.
Oma je bent dagelijks in me gedachten,
wil je over me waken,
en daarboven op me wachten.