Mijn liefde voor jou
is gabaseerd op geen enkele hoop
Bestaat alleen maar uit dromen
die nooit uit zullen komen
Ik was niet meer verliefd op jou
OOh, waarom doe ik mezelf dit aan
Het doet pijn,
pijn in m'n hart
Als ik besef dat het niets wordt
Waarom ben ik weer verliefd op jou
Op die onbereikbaarheid, onzekerheid,
de spanning
Ik voel me een loser
Heb nooit iets overwonnen
of m'n dromen waargemaakt
Ik ben nu heel onzeker
want je hebt m'n hart geraakt