...:::Ik overleef het met:::...
Ik heb de hele dag naar je foto gestaard
Ik heb niks anders dan je foto,
Mooie herinneringen
En mijn enorme verlangen
Ik heb de hele dag aan je gedacht
Jij bent alsmaar in mijn hoofd
Geen moment beleef ik zonder jou
Bij mij
Jij bent nu weg
Dat is niet te verdragen
Want ik kan niet zonder je
Ook al zie ik je over 7 weken weer
Het is moeilijk
Het doet pijn
Alsof ik een helft van mij mis
Maar ik overleef het met de gedachten aan jou
Jou foto
En mijn mooie herinneringen