Ik durf niet terug te kijken
want dat kan ik op dit moment niet aan
Dan zou ik me laten gaan
En dat kun jij op dit moment maar beter
wijken
Die blik in je ogen is treurig genoeg
Ik kan je maar beter niet aankijken
Met mijn vreugedevolle blik
Daardoor probeer ik jouw blik steeds weer te
ontwijken