Een traan drupt over mijn wang
Mijn hoofd is vol verdriet
Ik begin te huilen
en ik smoor mijn snikken in een kussen
Ik kan er niet meer tegen gewoon!
Je bent een rotpony
ik hou van jou
maar je bent te sterk, ik kan je niet aan
Waarom willen mijn ouders me niet geloven
en dwingen ze me jou te houden
waarom moet ik je houden
als ik geen plezier op je heb!
Ik wil je ook niet kwijt
maar beter is van wel
Ik kan je gewoon niet aan!
En dat zien ze niet!
Ik wil jou niet meer
Jij kan er niets aan doen
Ik heb geen plezier op je...
Ik wil je niet meer...
Doei lieve James...
Ik zal je innig missen
Maar ik moet het doen
Je krijgt een nieuw baasje
Die is lief voor je
Liever dan ik...
Beter dan ik...
Ik kan er niets aan doen
Ik wens je veel plezier in je volgende huis
Ik wens je veel succes
Ik zal een lief baasje voor je zoeken
Eentje die jou wel aankan!!
Ik hoop op een betere toekomst
voor mij en voor jou
Ik hoop voor jou een leuke toekomst
en voor mij... een betere toekomst!
-------------------------------------
P.S: Gaat over mijn eigen pony, ik heb wat problemen met hem en wil hem waarschijnlijk verkopen maar mag niet van mijn ouders en daar ben ik nogal kwaad over, en verdrietig...