echte vrienden
wij zijn echte vrienden
voor het leven
echte vrienden
en nooit van mijn lange leven
laat ik jou vallen
voor niets of neimand
laat ik jou gaan
want jij bent iemand
die niemand gewoon laat gaan
en jij zo speciaal zo mooi
zo ontzettend lief+mijn gatje
nooit laat je een plooi
mijn allerliefste sgatje
i love you nwly
wij zijn pas echt vrienden
voor het leven