Heksjes zoals ik vlogen in oude dagen op hun bezem.
In deze moderne tijd lopen ze met jeans en reizen naar andere oorden in een metalen koets.
Misschien is het net iets anders komt het toch op hetzelfde neer.
Ze betoveren elke man toch weer.
Hocus pocus pas wou je dat je voor altijd bij me was.
Maar soms is een bezwering wel eens mislukt.
De heks op de bezem vliegt ff verder.
Transformeert tot een wijze vrouw.
Was in de oude dagen ook zo.
De wijze oude vrouw meester over magie.
Strooien met wensen en verlangens,gooien maar,sterren uit de hemel gaan plukken.
Zichzelf gaan herkennen in wijsheid en mysteries van het leven.
Zodat die kennis kan worden door gegeven.
Zo zijn de heksjes van weleer.