Dorre bomen
duisternis
Ik moet je vergeten
Verlaten
de dood
Vergeten doe ik je niet
Scheiding
liefdesverdriet
Het vergeven doe ik niet
Je hebt me laten staan in de kou
Mij om een ander verlaten
Ik weet het:
we zaten niet veel te praten
Onze verliefdheid bedroog ons
Het leek pril
Maar dat was schijn
en schijn bedriegt
Eens komt weer de zonneschijn
en de mooie blauwe lucht
Dat zal nog wel even duren
Ik zit opnieuw naar je foto te turen
Hoe heb je mij dit aan kunnen doen
met dat meisje
om zo'n domme zoen
Waarom hebben we het niet eerder uitgemaakt
Dat had mij nog harder geraakt
maar daar was ik sneller overheen gekomen
M'n droomwereld stort in
Alles was schijn
Ik was niet superverliefd
maar misschien op den duur wel geworden
uitgemaakt
beter gaat
praat
Dorre bomen
duitsternis
Ik moet je vergeten
Verlaten
de dood
Vergeten doe ik je niet
Scheiding
liefdesverdriet
Het vergeven doe in niet
Nooit en nimmer
Dat kan ik niet