Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
De liefde wat is dat mooi
De liefde
Een moeilijke tijd
Met heel veel tegenslagen
En toch waren we hier op voorbereid
Maar besloten dat we de sprong toch maar moesten wagen
Heb een plekje gevonden
Maar gaat allemaal niet zo goed
Mijn verleden word ontbonden
maar WIJ hebben liefde in overvoed
We hebben elkaar gevonden
En zijn zo gelukkig samen
Dat hebben we ondervonden
Alleen wij kunnen dat beamen
Maar samen staan we sterk
Wat een ander ook zegt
Want de “liefde” is ons merk
Niemand en niks staat ons nog in de weg
WE gaan voor ons geluk
Ons geluk voor nog vele jaren
Ons geluk gaat niet meer stuk
Alleen wij kunnen dat beamen
Op zoek naar een eigen stekje
Op zoek naar ons eigen plekje
Voor ons liefde en ons geluk
Dit kan voor ons niet meer stuk
Ja ik heb de liefde van mijn leven gevonden
Jij hebt dat ook gedaan
We hebben gedaan wat we konden
Om toch samen door te gaan
Met jou wil ik verder leven
Met jou aan mijn zij
Ik wil jou al mijn liefde geven
Want jij doet dat ook aan mij
Dit is nu mijn leven
Dit wil ik jou graag geven
Wij kunnen ons geluk beleven
Want dat is ONS streven
ons geluk
Reacties op dit gedicht
raveman vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
raveman
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
09 september 2001
Thema's:
[IK]
[Verliefd]
[Houden van]