Onze afscheidszoen lijkt nu kort te duren
Jij wist dat dat onze afscheidszoen kon zijn
Dat doet me heel erg veel pijn
Onze verkering had immers z'n kuren
Ik wou dat ik de tijd terug kon draaien
Dan had ik over m'n twijfels gepraat
Maar nu is het te laat
Jij bent nu verleden tijd
Dat komt mede door die andere meid
Het is dat je nu moet weten
Dat ik je wil vergeten
We hebben ook onze goede tijd gehad
Maar die was van korte duur
In je doen en laten
ben ik je nu spuugzat
Ik weet nu niet wat ik toen aan je had
M'n leven lijkt nu een zwart gat
Door al m'n emoties
M'n woede en pijn
Dat ik ooit op jou verliefd heb kunnen zijn