Elke minuut
Wil ik graag
Samen zijn met jou
Elke minuut
Wil ik graag
Jou in mijn gedachten hebben
Elke minuut
Zou ik graag
Er voor je willen zijn
Elke minuut.
Kunnen lachen
Om de dingen die we samen delen
Maar ik weet ook
Dat er wel een paar minuten zullen zijn
Dat we samen huilen
Maar dat zal maar een
Paar minuten van ons mooie leven zijn
Een paar minuten verdriet
Maar dat zal echt maar heel even zijn
Liefde en al die andere minuten
Zijn dan ook heel erg fijn
Dat zijn vele minuten
Vele uren
Vele dagen
Vele jaren
Met heel veel geluk
Voor jou
Maar ook voor mij
Vele jaren aan je zij
Vele jaren gelukkig zijn