Gevoelens..
Eenzaamheid,
Iedereen kent hem wel.
Liefde,
Iedereen heeft het nodig.
Angst,
Iedereen is er bang voor.
Haat,
Iedereen denkt hem te kennen
Pijn,
Iedereen heeft hem ooit meegemaakt.
Machteloosheid,
Iedereen denkt ja en nu?
Verdriet,
Iedereen uit hem op zijn eigen manier.
Boosheid,
Iedereen slaat er op los.
Geluk,
Iedeeen verlangt ernaar.
Iedereen dus niet alleen ik!
Denk daar maar eens over na