Ik heb nogal gegierd
een kind viel van zijn fietske
hij was niet echt gespierd
en dan komt hier nog ietske
Hij had ne pamper aan
en ging voor mij staan
hij piste er in en zei
zijde gij aan 't lachen met mij?
Natuurlijk stomme, ge zijt aan 't bloeie
En zelfs uw eerste tandje is afgebroken
Da von ik echt wel een goeie
Volgende keer lach ik terug, als ge nog ies zijt gestoken