Wonderen der liefde
Als dansende woorden springen om gezongen te worden,
En de zon eindelijk verschijnt achter de grijze massa,
De regen dagenlang wegblijft en de wind eindelijk gaat liggen
Betekend dat er een nieuwe wereld voor je open is gegaan
Als de razende zee veranderd in een kabbelend meertje
En de rust in je lichaam en geest terugkeert,
Je goed voelt en dingen doet waar je normaal geen zin in hebt,
Wil dat zeggen dat je openstaat voor nieuwe gevoelens
Wanneer je pijn hebt en verdriet en de tranen lopen over je wangen
Dat je het even niet meer weet,het einde zoek is of het verleden je achterhaalt
En je bij de eerste traan wenste dat ik bij je was en een arm om je heen sloeg
Dan ben je vergeten dat ik altijd bij je ben ook al zie je me niet,ik zit in je hart
Wanneer je muziek luistert en denkt aan hoe we samen zij aan zij dansen,
Dat je me aankijkt en geniet van de blik in m’n ogen,
Je me liefkoost en fluistert in m’n oor dat je het fijn vind dat ik er ben,
Geeft dat mij een eer om er samen met jou van te genieten
Als we samen zijn genietend van elkaar’s liefde
Dwarrelend op een blad van zijde wachtend tot de wind ons weer optilt
Er geen einde lijkt te komen aan de wonderen die gebeuren en je aan niets anders meer denkt
Dan hoef je niet meer de bedenken of dit is wat je zoekt
Het is er en het zal altijd blijven bestaan
-XXX- Maickel