Meisje van verweg
wat hebben we toch veel meegemaakt
en wat hou ik toch veel van jou
ik wil je echt nooit meer kwijt
we kunnen samen echt alles delen
serieuze gesprekken en lol hebben we ook vaak
ik zou nu echt niet meer zonder je kunnen
wat zal het dan leeg zijn
wat zal het dan koud zijn
wat zal ik dan verdrietig zijn
wat zal ik dan boos zijn
dus laat me alsjeblieft nooit meer gaan
*tis misschien niej eg un mooi gedicht....maar mijn gevoelens voor jou kan ik gewoon niet goed beschrijven met woorden...en wat wij samen hebben valt ook niet op papier te zetten....wij samen lijkt wel een sprookje, het beste gevoel ter wereld heb ik als ik bij jou ben....
meisje houw toch sow veel van jou he!!
please never let me go!*