Drukte om me heen,
pratende mensen
Ik leef op een eiland
Mijn eigen wereld
Iedereen is vrolijk
Ik zit vol zorgen
’t enige waar ik aan denk
is mijn verlangen naar jou
Ik heb het gevoel,
maar niet de zekerheid
dat jij ook aan me denkt
Ik wil die zekerheid verkrijgen
Je verrassen met iets moois
zodat we samen kunnen zijn
jij bent mooier dan alles
Het gepieker houdt niet op