Bang voor jou,
Jij zo lief en mooi,
zo zacht en knuffelbaar.
woorden die mij telkens weten te raken,
lippen die proberen te spreken.
tranen die vloeien,
uit geluk of verdriet,
jij zo lief en mooi,
zo zacht en knuffelbaar
een aanraking doet me trillen,
jou gezicht zegt genoeg,
ogen die proberen te spreken.
jij zo lief en mooi,
zo zacht en knuffelbaar.
ergens toch gelukkig,
maar diep van binnen niet,
bang voor die paar woorden,
het lukt ons niet
als deze afstond,
onze wegen weerhoud,
denk dan soms aan mij,
laat onze gedachte niet koud.
een pagina van het leven,
waar jij op komt te staan,
hopen dat we toch ooit samen,
het verdere leven in zullen gaan.
hou van je