HET WEEKEND.
het weekend is alweer voorbij.
voor velen is het weeken vrij.
lekker niet werken of naar de baas.
achter de chat kunnen zitten.
en niet eens bij de baas.
maar ja mensen werken hoort erbij.
anders zou het een saaie boel wezen.
om de hele dagen maar thuis te wezen.
elkaar de hele dagen zien,
bevordert de relatie niet goed misschien.
ik weet uit ervaring hele dagen bij elkaar,
niets meer te weten zeggen.
dat drijf je uit elkaar.
maar mensen die niet kunnen,
werken.
door een afkeuring dat doen.
pijn.
ik zou ook vele liever op mijn.
werk zijn maar dat mag ik niet meer.
en dat doet wel eens zeer.