zoveel wat ik je zeggen wil
jij hoorde mijn gil
jij zong me toe
ik was levensmoe
jij gaf mij een reden de woorden
die de pijn verstoorden
de woorden die mij lieten zien
dat ik het niet verdien
dat ik knokken moet
ja heus zei jij het komt wel goed
en nu noukie leef ik nog steeds
en dank zij jou
weet ik dat het wel goed komt dank je