Geslagen vriendschap
Ik wist het gewoon,
je kon het wel raden
dat onze vriendschap
dan hierbij zou falen.
Vaak hadden we ruzie,
in de pauze en klas.
Is het dan echt zo
dat ik jou hiermee verras?
Maar na ieder conflict,
snel legden we het bij.
Mijn 'sorry' was niet gemeend waardoor
er iets geknapt is in mij.
Ik heb het gehad,
je zoekt het maar uit.
Nadat je me sloeg
in m'n gezicht, op m'n huid.
En al die leugens
werden nu ook te veel.
Geen discussie, maar melding:
onze vriendschap is niet langer heel.