“De honger naar de stilte in mijn hoofd, mijn hart.
De pijn die hopelijk ooit nog eens word verzacht.
De leegte vervuld met liefde, de leegte van mijn hart.
Zal de honger naar liefde ooit door mijzelf worden
verzacht?
Of blijf ik altijd zoeken naar de persoon die zelf nooit liefde heeft gehad?!”