Ik zie geen weg meer,
het loopt hier allemaal dood.
Het heeft geen zin meer,
bloed kleurt alles weer rood.
Geloof me als ik zeg dat het niet gaat,
het word erger en het helpt me niet.
Met de dag groeit men verdriet en haat,
en niemand die het ziet.
Ik weet niet meer wat doen,
alles lijkt te mislukken.
Help me om het goed te doen,
Alles valt voor me in stukken.