verlangend zit ik hier te dromen
ik zie je ogen
en droom over die ene nacht
beiden niet durven hopen dat het zo mooi kon zijn
ongekende gevoelens werden werkelijkheid
en de tijd leek stil te staan...als in een droom
ik voel nog je hand
zachtjes op een gevoelig plaatsje
en de steen, als een ton op mn hart
verbrokkelde stilletjes in zand
warm als vuur
deed jij mn hart weer leven
-----------------------------------
true magic, don't let it slip away