Niet goed genoeg.
in het leven,
heb ik te weinig gegeven,
foute keuzes gemaakt,
teveel mensen geraakt.
diep van binnen,
zit er nog steed verdriet,
iets wat alleen ik kan zeggen,
en een ander niet ziet
vandaag ben ik bang,
bang dat alles veranderen zal.
dat ik die verkeerde keuze weer maak,
en uiteindelijk mijzelf raak.
liefde is een gif,
wat niet iedereen kent,
ben blij dat het aan mij is gegeven,
al duurt het deze keer misschien maar even.
maar mijn gevoel kan het niet aan,
moest je mij laten staan.
kan niet meer verder,
met het kwetsen van mijzelf,
durf het deze keer niet aan,
bang dat je uiteindelijk,
toch zult gaan...