Ik vertel je dingen, maar je luisterd niet
Je gaat liever naar vrienden, het doet me verdriet
Je luisterd liever naar hen dan mij
Als het zo door gaat laat ik je eeuwig vrij
Je gaf me liefde, nu alleen tranen
Je gaf eerst om me, nu ineens heb je andere banen
Je hebt ineens steeds meer te doen
Ik wil je gewoon weer zoals toen
Tranen komen maar ze vallen niet neer
Zwarte tranen, steeds maar meer
Je hebt niet door hoeveel ik om je geef
Dat ik eigenlijk alleen voor jou leef
Maar voor mij heb je het te druk
Zo maak je dit alleen maar stuk
Je zegt "ik houdt van je" iedere keer
En dat doet mij en m'n tranen nu enkel zeer