Als je eens wist hoeveel ik van je hield
Dan was je nooit gegaan
Nu zit ik met zoveel vragen
Waarom heb je dat gedaan
Ik kijk uit het raam met een traan van verdriet
Denk met zoveel weemoed aan al die leuke momenten
Het raakt me niet zeg ik tegen iedereen
Aleen het doet me pijn, maar dat zien ze niet
Een eigen huis en veel ideeen
We waren ook echt gelukkig tot aan mei
Het was voor ons bestemd
Is wat je zo vaak zei
Van de een op andere dag is het dan over
Je zong zovaak een liedje voor me
Ik was je grote liefde en jij was voor mij de ware
Alleen je moeder was het er niet mee eens, zij vond jou de hare
Je bent nu erg kwaad, ik weet alleen niet waarom
Iedereen maakt fouten, al wou ik dat ik ze ongedaan maken kon
Nu zijn we allebei alleen, is dat dan wat je wou
Heb je dan gelogen als je zei, ik hou van jou
Ik weet ik kan opnieuw beginnen
Maar herinneringen aan jou zitten diep van binnen
M’n leven gaat door, ik kijk vooruit, maar ondertussen wil ik je laten weten
Dan toch bedankt voor de fijne tijd, ik zal je niet vergeten
Opeens ben ik niet goed meer, je maakt nu veel verwijten
Dat is niet eerlijk denk ik dan
Ook goede herinneringen zullen dan slijten
Het zal niet makkelijk zijn maar je doe nu wel gemeen
Soms doet het me dan niets
Dan weet ik, ik kom erover heen
Mooie plannen maakten we
en gingen zelfs trouwen
Waarom is dat nu opeens allemaal verkeerd
Je moet weten lieve Jet, ik heb echt van je gehouden...