Seizoenen
Winter is zo somber,
bevriest alles om ons heen.
Winter brengt gedonder,
brengt verdriet aan mij alleen.
Lente, daar kan ik mee leven,
ze maakt alles wat kleuriger om ons heen.
Lente leert mij alles te geven,
geeft vreugde aan iedereen.
Zomer is veel zweten,
van de warmte om ons heen.
Geen enkele zomer zullen we vergeten,
zomer is voor iedereen.
Herfst wordt al minder,
begint bij het einde van een nieuw begin.
Herfst laat de blaadjes vallen,
geeft me.......vanalles in!
Knuffel Majorie!