GELUK.
gelukkig zijn in het leven is fijn.
zelfs als je zelf gelukkig mag zijn.
ik heb hieover niet te klagen.
iedereen heeft wel eens moeilijke dagen.
maar in ieder gezin zal wel eens wat zijn.
maar dan heb je weer te praten.
en lucht het je hart op dat is fijn.
want in ieder gezin zal wel eens wat zijn.
en dat is het ook bij mijn.
maar zolang het nog met woorden.
kan gaan zonder elkaar te slaan,
dat is wel fijn.
bij mij is het altijd uitpraten.
en dat vind ik fijn.
en iedereen mag het horen.
voor mijn gezin ben ik geboren,