VROEGER.
vroeger ja die tijd was fijn.
toen ik nog bij oma en opa.
mocht zijn.
ja die tijd was heel erf fijn.
vaak denk ik nog aan die dagen.
dat ze mijn uit een kindertehuis.
kwamen halen.
omdat mijn moeder mijn niet wou.
maar dat vind ik ook geen goede vrouw.
een moeder die haar kinderen als baby.
niet meer wil zien.
dat is geen moeder bovendien.
mijn oma en opa waren heel blij.
met mijn bij hen ben ik op gegroeid.
en daarom ben ik blij.
en denk ik vaak aan hun terug.
want hun gaven mijn kindergeluk,
en al zijn ze er niet meer.
nog steeds zal ik ze waarderen.
hun liefde vergeet ik nimmer meer.