ONS HONDJE.
gisteren zal ik nooit meer vergeten.
toen hebben we onze kleine hong ringo.
gekregen.
nog maar 6 weken oud en nog heel klein.
maar een dier liefde geven dat is ook erg fijn.
want dieren hoor je ook goed voor te zijn.
een dier is soms zo heel erg trouw.
en ik weet dat ringo ook van kinderen houd.
al is hij nog zo klein en teer,
mijn kleindochter nikita roept.
hem telkens weer en als ze zeg woef.
kijkt hij al om zich heen.
ja met ringo zijn we niet alleen.
want een diertje liefde geven,
kan nog een hoop vruegde geven in het leven.
want net als mensen kan een dier ook liefde geven.