Ben je ooit gedaald
naar het pijnlijke deel?
Het zwarte gat van de wereld
werd mij eens teveel
Soms leek alsof het leven sliep
en de wereld met draaien stopte
Altijd voelde ik de harde bonzen,
de pijn waarmee mijn hart klopte
Ik heb echt wel geprobeerd
om de liefde en het geluk weer te beleven
Elk klein stukje was iets,
Nu ben ik blij dat ik niet heb opgegeven