Vroeger was het:
liefste schat
oh liefste schat
al altijd heb ik je lief gehad
maar, om men hartje nu te blussen
mag mag je mij wel duizend maal kussen
kusje op
kusje neer
kust je mij
dan kus ik je weer
daarom schrijf ik je deze brief
liefste zoek geen ander lief.
Nu is het:
liefste schat
oh liefste schat
ooit heb ik je lief gehad
maar,om men hartje nu te blussen
kan je 4 kant mijn kloten kussen
klotje op
klotje neer
kloot je mij
dan kloot ik je weer
daarom schrijf ik je deze brief
klootzak zoek een ander lief.