Waar ben je nu
En wat doe je?
Het enige waar ik aan denk ben jij
Je hebt geen idee wat je doet met me
Jij betekend zoveel voor mij
Dat ik het eng ga vinden
Nog nooit heb ik me zo gevoeld
Gevoelens die mij verblinden
Met wie ben je
En wat doe je nu?
Jij maakt me gek
Ik denk aan je continu
Maar wat ik me echt afvraag
Denk jij wel aan mij?
Mis je mij zoals ik jou mis?
Of lieg je tegen mij?
Ga je vreemd?
Of beteken ik iets?
Hou je van me?
Of beteken ik niets?
Ik weet het niet meer
Wat moet ik nou?
Jij bent zover weg
Waar ik wil zijn bij jou
Wil jij wel echt bij mij zijn?
God je maakt me gek
Ik wil zekerheid
Vertel het me voor ik het zelf ontdek..
*Baby you're driving me crazy, I love you and I miss you..*